Miért kell a lelket gyógyítani?

Az igazi egészség és boldogság útja a megbocsátás. Ha nem ítélkezünk, elengedjük a múltat, és jövőnket megszabadítjuk a félelemtől. Ha így teszünk, meglátjuk, hogy mindenki a tanítónk, és hogy minden pillanat újabb lehetőség a boldogságban, békében, szeretetben való gyarapodásra. – Gerald G. Jampolsky

Az ősi kultúrák filozófiája szerint a test, lélek és szellem együttes harmóniája alkotja az egészséget. Ezek harmóniájának megbomlására, különböző betegségek figyelmeztetnek. Manapság a fizikális tünetekre van kiélezve érzékelésünk és ritkán hallgatunk a lélek rezdüléseire. Ilyenkor a lélek már csak a betegség által tud jelzést adni a harmónia megbomlásról. A baj az, hogy mindig a tünetre – betegségre vagy problémára – haragszunk a legjobban. Pedig a tünet csak segíteni nekünk, hogy megmutassa, hol is van az elakadás.

Mindannyian kiegyensúlyozott, egészséges, boldog és teljes élet után vágyunk, amelyben munkánk, kapcsolataink és önmegvalósításunk is örömöket rejt. Mégis, boldogságunk útjába leginkább mi magunk állunk. Pedig a változtatás lehetősége a kezünkben van. Ezt viszont nem könnyű felismerni, döntést hozni és új hozzáállás és viselkedésformát kialakítani. Ott van bennünk a régi rossz beidegződés, amely kételyeket ébreszt és elhiteti velünk, hogy úgy sem leszünk rá képesek, hisz már számtalanszor bebizonyítottuk magunknak, hogy próbálkozásaink sehová sem vezetnek. Vannak, akik megijednek attól, hogy másként is élhetnének, mert úgy hozzá szoknak a dolgokhoz, még akkor is, ha azok rosszak, hogy nem mernek változtatni.

Ilyenkor van szükségünk kívülálló személy segítségére, aki segít nekünk életünket tisztán látni. Aki megmutatja nekünk, hogy lehetőségeink útjában, leginkább saját egónk áll. Félelmeink blokkokat hoznak létre, blokkjainktól bénultan cselekvésképtelenné válunk, és nem látjuk valódi Önmagunkat. Életünk számos területén állarc mögé bújva, valódi énünket megtagadva élünk.

 

Mi is valójában a lélekterápia?

soul-therapy

Olyan kezelési mód, ahol a terapeuta segít a páciensnek a „a dolgok mögé látni”.
A problémák olyan ajándékok, amelyeket mi magunk adunk magunknak, mert leküzdésükből felismerés adódik számunkra. Ne az ellenségünknek tekintsük, hanem tanítónknak. Csodálatos élmény az, amikor az ember kiszabadul a saját börtönéből és felelősséget mer vállalni az életéért.

Ha végre megérti a sorsát, akkor a kezébe tudjuk venni az irányítást élete felett.

LÉLEKTERÁPIA – TEST-LÉLEK-SZELLEM harmóniájáért

Sikeresen alkalmazható:

 • betegségek valós okainak feltárása
 • konfliktuskezelés
 • negatív érzelmek, félelmek, szorongás leküzdésében
 • önismeret-, önbizalomhiány esetén
 • önmegvalósítás, személyiségfejlesztési problémák során
 • pánik, depresszió
 • párkapcsolati nehézségek
 • pozitív énkép kialakítása
 • sérelmek feloldása
 • sikertelenségek okainak feltárása
 • tudatos élet, pozitív szemléletváltás
 • test-lélek-szellem harmóniájának visszaállítása

Szívesen kipróbálná vagy meglepné vele családtagját, ismerősét?

Kérjen időpontot és bővebb információt elérhetőségeinken!