Pitagoraszi számmisztika

A numerológia vagy számmisztika számokkal foglalkozó ezoterikus rendszer. Születési dátumunkba kódolva vannak azok a rezgések, amelyek meghatározzák jellemünk és az egész életünk. A számmisztika nem más, mint az önismeret eszköze. Általa megismerhetjük, hogy miért születtünk a Földre, mi a küldetésünk, amit végre kell hajtanunk.

szammisztikai-elemzesAz ősi számmisztikai rendszer, amit Pitagorasz is használt 1-től 9-ig írja le az emberi fejlődés lépcsőit. Ezek a lépcsők fokok az archetípusok vagy őstípusok. Ezek az archetípusok a jelen korban már nem léteznek az ősi letisztult formákban, hanem azok egymással alkotott elegyeit, vagy aspektusait értelmezhetjük őket. Ezeknek az aspektusoknak az eredménye az, hogy az isteni egység felbomlása óta nem létezik két egyforma ember.

Számmisztika elemzés segítséget nyújt abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, a bennünk működő energiákat. Miért kedvelünk egyeseket jobban, még másokkal nehezebben találjuk meg a hangot. A számmisztika által elindulhatunk egy mélyebb belső önismereti utazásra.

Mit kell tenni-e ha egy teljes számmisztika elemzést szeretne?

Adja meg születési dátumát és elkészítem írásban az Ön személyre szabott elemzését.

 

Szívesen kipróbálná vagy meglepné vele családtagját, ismerősét?

Kérjen időpontot és bővebb információt elérhetőségeinken!