A Reiki kezelés sokak számára misztikusnak tűnő dolog, mivel nem ismerik pontosan a működését, hatásmechanizmusát. Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerővel születünk, mivel ez maga az élet energiája. A behangolás a személyes energiaáramlásunk megnyitását és finom ráhangolását jelenti a kozmikus energiára egy ősi tibeti jelrendszeren keresztül.

 

A Reiki kezelés lényegét, legfőbb hatásait:

  • A Reiki életenergiát visz be a szervezetbe, feltölt, vitalitást ad, megnyugtat
  • Beindítja a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát
  • Regenerálja az egyes energiapályákat, harmonizálja azok működését

A kezelés minden esetben auraharmonizálással, csakratisztítással és a csakrákat összekötő energiapályák harmonizálásával kezdődik. Ezután végezzük el a célnak megfelelő, leghatékonyabb kezelést.

A kezelés mozgásba hozza a szervezet energiáit, általában rövid idő alatt helyreállítja a terhelhetőséget, valamint biztosítja, hogy a test harmonikusan tudja hasznosítani a kiváltott öngyógyító reakciókat. A Reiki kezelés, energetizálás kiváló hatásfokozó támogató eljárás valamennyi természetes gyógymódhoz.

 

usui-reiki
Dr. Usui Mikao – a reiki alapítója

 

Fontos tisztáznunk: a Reiki nem vallás. Világnézetre való tekintet nélkül működik, nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem. Feltétele azonban, hogy aki az energiát kéri, az nyitott legyen a befogadásra.

Szívesen kipróbálná vagy meglepné vele családtagját, ismerősét?

Kérjen időpontot és bővebb információt elérhetőségeinken!